Lachen @ feesten & uitjes

Feestje? Bedrijfsuitje? Vrijgezellendag? Lachworkshop!

Wine smiley :-)Heb jij iets te vieren of ga je iets leuks doen met collega’s? En zoek jij precies dé activiteit die een bijzondere draai aan geeft aan de dag? De activiteit waar iedereen het later nog over heeft? Tijd voor een lachworkshop!

Lachen = energie + contact

Door je festiviteiten te starten met een lachworkshop – een uurtje samen lachen zonder reden – maak je niet alleen extra energie los, maar zorg je iedereen ook écht contact maakt. Het zorgt dat mensen zich ontspannen voelen en als een vis in het water in het gezelschap. Bijkomend voordeel: tussen de mensen die elkaar niet kennen, is het ijs meteen gebroken.

We gaan op uw locatie een uur samen lachen zonder reden, aan de hand van verrassende lach- en speeloefeningen die je helemaal uit je normale dagelijkse routine halen.

Lachoefening voor gezelschappen die close zijnVoor gezelschappen die echt close zijn, hebben we speciale lachoefeningen om je dichtbij elkaar te brengen. Succes gegarandeerd!

 

Praktisch

  • Een lachworkshop van een uur tot 8 personen op uw locatie kost 147 euro (excl. 21% BTW).
  • Afhankelijk van de locatie zijn er reiskosten. Voor de kilometers boven de 25 km reisafstand (enkele reis), komt er 0,29 eurocent per kilometer bij (ook excl. 21% BTW).
  • Groter gezelschap? Vraag dan naar de speciale tarieven.

Klinkt goed! Neem contact met me op

* Lees die prachtige privacyverklaring hier!