Workshop MOVE your mind? MOVE your body!

Move your mind? Move your body!

Zit jij wel eens met duivelse dilemma’s en stroperige keuzes? Hoe je het ook bekijkt, je weet niet wat nou wijsheid is…Kwestie van mindset, zeggen ze dan. Maar waarom krijg je je mind dan niet geset? Tijd voor de workshop MOVE your body, MOVE your mind, en kom erachter wat jij nog meer in huis hebt om jezelf in beweging te zetten.

Wat gaan we doen?

Beweeg je lijf, verander je mindset

In deze workshop leer je hoe je jezelf kunt helpen om mentaal wel te bewegen: door je lijf te gebruiken. Vanuit het vertrekpunt ‘beweging creëert emotie’ maak je kennis met verschillende manieren waarmee je kunt zorgen dat je je anders voelt, anders denkt en anders doet.

En het is met recht een workshop: we gaan actief aan de slag. Staan en lopen in plaats van zitten. Doen en voelen in plaats van denken! Inspiratie voor deze workshop komt onder andere uit de lachyoga en positieve psychologie.

Praktische informatie

Op dit moment heb ik geen open workshop MOVE your body, MOVE your mind gepland. Wel kan ik deze workshop op verzoek voor jou en je gezelschap (minimaal 6 personen) geven. Meer weten? Neem contact op via martinebeernink@gmail.com.